Back to top

Bútorkészítő üzem építése és kapacitásbővítése

2019. 05. 08., szerda - 21:38
Bútorkészítő üzem építése és kapacitásbővítése

A pályázat keretében új üzem építése, és eszközbeszerzés történik. Megrendelő állományunk folyamatos növekedése, valamint új partnerek megkeresései kapacitásbővítési igényt támasztanak felénk. Célunk a minőség, valamint termelési kapacitásunk növelése.

Az új üzem építése, valamint az eszközök beszerzése révén képesek leszünk a megrendelőink egyre magasabb igényét minél teljesebb körű kielégítésére. Jelenleg egy kb. 300 négyzetméteres bérelt csarnokban dolgozunk, ami már a termelési igényünk teljesítésére nagyon kicsi, csak szűkösen fér el a 9 fő mindennapi munkájuk során.

A fejlesztés eredményeként létrejövő 1000 négyzetméteres csarnok megfelelő helyet biztosít a napi munkához, valamint segít hogy gépparkunk is megfelelően elférjen. A csarnok megépülésével és az új eszközök beszerzésével 3 fő új munkavállaló hosszú távú és biztonságos munkavégzését tudjuk lehetővé tenni - 1 fő a gyártásra, 2 fő felületkezelési munkákra. Gyártásunk 60%-át felületkezelt anyagokból gyártott termékek képezik, melyeket jelenleg csak alvállalkozó bevonásával tudunk elkészíteni.

A festőrendszer beszerzésével ezt is magunk tudjuk elvégezni javítva ezzel technológiai felkészültségünket. A bútorgyártó gépek – éllezáró, marógép, elszívó berendezés – a megnövekedett gyártó kapacitás kezeléséhez szükségesek. Az éllezáró gép magasabb szintű minőségi termékek előállítását teszi lehetővé, amivel nőne versenyképességünk, és a hazai iparban betöltött szerepünk is erősödne. A daraboló a festőkabin nagymennyiségű fűtött levegőigényének a visszatáplálására szolgál. A légkezelő berendezés a festékködöt tisztítja, a tisztított levegőt kijuttatja a szabadba és friss levegőt fúj vissza.

Részletes beruházási információk